Cum sa faci dvs. de sedinta foto propriu

Nu trebuie să avem echipamente profesionale costisitoare de a face o Sedinte foto copii de familia ta, animale de companie, copii sau te. Nu fi intimidat de a lua propriile fotografii. Multe dintre cele mai bune fotografii întâmpla cu foarte puțin efort.

 

• Alegeți o locație. În cazul în care vremea permite, iluminatul natural al aer liber este o alegere bună. Lumina naturală este ceea ce mulți fotografi profesioniști preferă. Cu toate acestea, în cazul în care nu este posibil, înființat un loc in casa ta pentru a trage foto. Asigurați-vă că există suficient spațiu pentru a lua fotografiile de care aveți nevoie. Mutați orice dezordine sau mobilier din drum.

 

• Alege un fundal. Pentru fotografii de interior ai nevoie de ceva să stea în spatele subiectului a fotografiilor. O foaie de simplu alb, bucată de catifea neagră, sau pătură solid de culoare va funcționa cel mai bine. Bandă sau atârnă pe perete, o tijă perdea, cazul scara sau doar despre oriunde. Ia-o pereche de fotografii de test din fondul primul pentru a vedea cum arată pe film.

 

• Adunați recuzită. Scaune, vagoane, jucarii, bile sau dress-up haine sunt idei bune pentru copii. Să copii întâlnire câteva lucruri de-al lor care se poate dovedi a arata adorabil in fotografii, cum ar fi perechea lor preferat de ochelari de soare, boa pene sau de fotbal. Dacă faci o sedinta cu doar adultii, poate doriți să aibă un scaun sau scaun disponibil pentru fotografii așezat. O, șezlonguri ottoman sau un gard pentru a sprijini împotriva (pentru fotografii în aer liber) pot oferi interes pentru o fotografie de adulți.

 

• Testați iluminat. Este suficient spatiu luminos ta? Poți deschide unele jaluzele si lasa in lumina naturala sau de a aduce o lampă din apropiere pentru iluminat mai bine? Ia unele fotografii pentru a determina ceea ce vă oferă cea mai bună lumină. Iluminat în fotografii nu ar trebui să fie aspru sau neiertător, dar ar trebui să permită cele mai bune trăsături subiectului să strălucească.

 

• Luați fotografii. Daca vrei sa fi in tine câteva, montare camera pe un trepied sau un prieten de încredere să ia niște poze cu tine în ele. Imaginați-vă starea de spirit pe care încercați să transmită cu fotografiile; ce teme de fotografiile sunt. Încercați să scoată personalitatea ta subiect naturale.

 

 

• Examinați-vă fotografiile de pe computer. Folosiți programul de editare foto pentru a edita fotografiile. Fotografiile pot fi cu ușurință decupate, defecte pot fi editate afară și imaginile pot fi redimensionate. Imprima favorite pentru a examina.

 

Related Post: Cum de a trece printr-o trage lung poză cu un copii

Write a comment

Comments: 0