5 metoder til at Succesfuld Real Estate Indkøb

Kun få mennesker køber i livet bære den finansielle og psykologiske vægt for at købe et hjem. Uanset om du køber dit første hjem, bevæger sig op til din drømmebolig, eller nedskæringer dit hjem og dit liv efter børnene er gået, er det afgørende at forstå reglerne området for succes i verden for at købe et hjem.

 

Gøre det forkerte valg i at købe et hjem kan have ødelæggende og langvarige virkninger, samtidig med at et klogt valg i hjemmet indkøb kan langt øge den samlede værdi af investeringen. Det er nødvendigt at lære alt hvad du kan om en verden af ​​hjemmet køb og realkreditlån inden du tager ud at købe din drømmebolig.

 

Mens der er tonsvis af hjemmesider oprettet for at hjælpe første gang husejere lære alt, hvad de kan, de fleste finansielle eksperter nævner, at der ikke er noget alternativ til de gode gamle en på én læring. Taknemmeligt, vil de fleste realkreditlån långivere, hjem inspektører og ejendomsmæglere kunne give denne form for en-til-en læring.

 

Når du køber et hjem er det ofte bedst at bruge en systematisk tilgang, da dette ofte er det bedste alternativ for at sikre, at alle foranstaltninger er base på information og faktor, ikke på impuls eller følelser. Købe et hjem kan være en følelsesmæssig proces, ikke desto mindre, er det bydende nødvendigt at holde dine følelser under kontrol og ikke lade dem cloud din dom.

 

Der er fem enkle grundregler, når det kommer til at købe et hjem og shopping kloge, og de er:

 

1. Få din finansiering, før du får dit hjem

 

Der er få ting i livet så skuffende som at tabe på det indre af dine drømme på grund af ikke at kunne sikre finansiering. Mens ønsket om at komme ud der er søge efter den store hjem er forståeligt, er det vigtigt at line op finansieringen du vil kræve, før du begiver dig ud shopping for et hjem.

 

At få finansiering før tid har nogle vigtige fordele, dette inkluderer at vide, hvor meget du kan betale for og tjene mere respekt fra det prospekt agenter. Ved at vide, hvor meget hjem, du har råd, vil du undgå at spilde din tid på at kigge på uoverkommelige egenskaber, og salgskonsulent vil være mere end villige til at afklare dig hjem i din prisklasse.

 

Det er også vigtigt at tage et godt kig på masser af typer af realkreditlån på markedet, før de når startede i hjemmet købsprocessen. I dag, realkreditlån kommer i langt flere beslutninger end den typiske 15 eller 30 år. Til denne faktor, potentielle boligkøbere har brug for at forstå, hvordan hver form for realkreditlån fungerer, og at vurdere, hvilke realkreditlån er det bedste mål for deres kræver.

 

2. Kig på samfundet, ikke bare i hjemmet

 

Det er en god idé at se på hele samfundet, frem for at fokusere på en enkelt hjem. Dette kunne være en særlig vigtig faktor til at overveje for dem at flytte til et nyt hovedstadsområdet felt, da disse købere vil være bekendt med det lokale klima og måde at leve på. Det er afgørende at beslutte de områder af byen, der er mest ønskelige, og til at kigge over ting som afstand fra arbejde og lokale indkøbsmuligheder.

 

Vi har alle hørt, at placering er den vigtigste anbefaling, når det kommer til reelle dødsboer købes, og det er absolut tilfældet. Købe et hus i forkert område kunne være en stor fejltagelse, og det er afgørende at vælge den placering og hjemmet. Potentielle købere kan lære en fantastisk del om karakteren af ​​de masser af kvarterer let ved at køre rundt i byen, og ved at tale med andre beboere.

 

3. Være fair med din første tilbud

 

Forsøger at lowball en sælger på det første tilbud kan give bagslag, da dåse betale for meget. Det er vigtigt at vurdere det lokale marked grundigt, og sammenligne prisforlangende for hjemmet med, hvad lignende huse i nabolaget har solgt. Sammenligning af salget af sammenlignelige hjem, hvad er så "comps" i branchen, er en af ​​de bedste alternativer til at afgøre, hvad der er fair, og for at sikre, at du hverken betaler for meget eller underbydes på ejendommen.

 

4. Altid få et hjem inspektion

 

Altid tjekke hjemmet for eventuelle fejl, før at gøre et tilbud. Sammenlignet med omkostningerne af den gennemsnitlige hjem, prisen af ​​en kvalitet hjem inspektion er næsten ubetydelig. Derfor får et godt hjem inspektion opnået før du betaler for. For at finde den bedste hjem inspektør, er det en god idé at kigge ud ord i munden henvisninger som mange af de bedste hjem inspektører afhængige ord i munden fremme.

 

5. Du må ikke fremmedgøre sælgerne af hjemmet

 

Mange ejendomshandler er faldet fra hinanden på grund af den personlige fjendskab af klienten og sælger. Det er vigtigt at undgå at fremmedgøre sælgeren af ​​hjemmet gennem hele processen, og for at undgå nitpicking hver eneste lille detalje i hele salget. Holde gode vilje sælgeren vil hjælpe transaktionen gå glat, og det vil give det bedste miljø for sælger og kunde ens.


Related Post: Nyttige Anbefalinger du får dit Real Estate Solgt Off

Write a comment

Comments: 0