Samsung New Hörlurar, Samsung Nivå: Granskningen

Verkar det som alla på gatan bär hörlurar? Kanske beror det på att musik har blivit så tillgänglig att vår standard för hörsel erfarenheter har blivit högre. Eller kanske är det eftersom det bara gör att vi ser svalare (trots allt, som inte gillar att se bra ut?). Precis som alla produkter, hörlurar måste ha både god funktion och design. Vi förstår att det finns gott om hörlurar på marknaden som du kan välja bland. De nya hörlurarna från Samsung som vi kommer att prata om är lite mer högteknologiska än din konventionella. Låt oss tala om en av de nya uppsättningar av hörlurar från Samsung som infördes vid MWC 2014 Samsung nivå över. Låter som en plan?

 

I februari 2014 Samsung lyfte några av sina nya hörlurar på MWC 2014 Samsung monter. Redan då var det omedelbart uppenbart att Samsung Level hörlurar kommer att vara särskilt väl lämpad för tabletter och smartphones. Först finns det en app speciellt utvecklad för hörlurarna kallade "Samsung Level", så det finns en hel del saker du kan göra med appen när hörlurarna är ihopkopplade med en smartphone. Men innan vi tar en titt på appen, låt oss tala om hur bra Samsung Level ljud. Låter bra?

 

Samsung nivå under är over-the-ear hörlurar, där kåporna helt täcker öronen. En av de första saker som vi söker i hörlurar som är ljudet av basen. Om du vill att fett tjock och full basljud, något du vill titta på är storleken på membranet av hörlurarna. Basljudet producerar mycket luft jämfört med andra ljud, så att leverera hela basljud, hörlurarna behöver släppa ut all luft. Membranet av hörlurar är den del som omvandlar mekanisk rörelse till ljud.

 

Detta är anledningen till att storleken på de membran frågor, eftersom ju större den är, desto mer luft det kan släppa ut för en fylligare basljud. Ju mindre membranet är, desto mer luft instängd eller ringar inuti hörlurarna utan att ge någon hörsel effekt. Samsung nivå under har en 50 mm drivenhet eller 50mm membran, som är en stor storlek för samsung hörlurar. Även membranet är konstruerat med Bio-cellulosamaterial, som ofta används i high-end produkter.

 

Om du är en musik vinkännare, vet du hur stor skillnad en equalizer kan göra. Vissa kanske hävdar att musik spelas på ett sätt som musiken låter som musikern avsett när equalizern är inställd på standard eller "platt". Men alla uppfattar ljud på olika sätt, vilket innebär att alla har hans / hennes egna preferenser av ljud. Därför är det bästa ljudet är ljudet anpassad för dig. Till exempel, beroende på musiken, kanske du vill lägga tonvikten på bas, sång eller slagverk. Med en equalizer, kan du skräddarsy detta ljud.

 

Equalizers kan vara svårt att kontrollera för många människor och det är därför många enheter erbjuder förinställda equalizers. Men användarna har i allmänhet begränsad kontroll över en hel del av dessa förinställda equalizer-alternativen, vilket resulterar i en otillfredsställande upplevelse. Även om det ger kontroll över den förinställda equalizer alternativet ger det dig till avancerade equalizerinställning, vilket motverkar hela syftet med att ha förinställningar.

 

Den Soundalive equalizer i Samsung nivå tenderar att lösa detta problem med dynliknande förinställningar. Du kan välja varje ruta för att anpassa ljudet om du inte gillar den förinställda att appen delar enligt genre av musik. Om inte, kan du alltid kolla in de 25 grundläggande förinställningar för att se om det redan finns en perfekt förinställd för dig.

 

Men naturligtvis finns det alltid matning också. På det här läget kan du inte bara ändra varje frekvensband nivå, men du kan också lägga till effekter som 3D, bas och tydlighet för att ställa in ljudet perfekt. På sidoanteckning, kan du använda equalizern på alla dina mobila innehåll, såsom spel, filmer och videouppspelning.

 

Dessutom, eftersom kåporna helt täcker öronen, hörlurarna nästan ge en känsla av brusreducerings. Samsung nivå under och Samsung nivå appen tillsammans har Active Noise Cancellation (ANC). Dess ANC reducerar yttre buller med hjälp av 2 Dual IC Hybrid Mic på varje sida av hörlurarna när musik spelas. Du kan välja eller välja att inte använda denna funktion; regardlessly, kommer det inte att göra någon skada ljudet. Till skillnad från vissa andra hörlurar, även om batteriet tar slut, det kommer inte att stoppa musik; det kommer att fortsätta att spela musik bara utan ANC-funktionen. Din musik kommer inte att avbrytas av externt buller, som bevarar kvaliteten på originalljudet.


Related Post: iPhone Hörlurar och rabatter High End Audio

Write a comment

Comments: 0