Osta kerrostalon No Money Down - Onko se realistinen?

Hän uusi asunto rakennus sijoittaja / ostajan pitäisi olla tietoinen siitä, mitä pidän tärkeimpänä sääntö perheasuntoa sijoittaminen:

 

Ensinnäkin, uusi asunto sijoittajan on löytää kannattava ominaisuus

 

Tämä voi kuulostaa itsestään selvältä, mutta minun rooli kerrostalossa rahoituksen asiantuntija, puhun kymmeniä pyrkivä sijoittajat joka viikko, joka soittaa minulle tai lähetä minulle sähköpostia sanomalla, että he löysivät suuren palan kiinteistöjä, joissa Super CAP, erinomainen alue, joka on 95% varattu ja että he haluaisivat löytää lainaa Osta Espanjasta asunto. Valitettavasti monet näistä "suuria mahdollisuuksia", lähemmin tarkasteltuna tällaisten asiakirjojen vuokran sämpylöitä ja tuotot ja kulut, on selvää, että kerrostalossa ei "velanhoito". Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että kiinteistö ei tuota tarpeeksi tuloja vuosittain kattamaan kaikki kulut mukaan lukien lainan maksut, verot, vakuutukset ja ylläpitokustannukset. Kun tekee matematiikka, sijoittaja menee takaisin peltoon, aseinaan enemmän tietoa. Pysyvyys maksaa yleensä pois, koska siellä on runsaasti kannattavaa kiinteistöjä myynnissä, se vain vie jonkin aikaa löytää ne.

 

Todettuaan kannattava kerrostalon NIIN sijoittaja olisi pyrittävä rahoitus

 

Kaupalliset kiinnitys yritykset ja asunto-lainanantajien tarvitsee lähes aina ostajien osuus on 20% kauppahinnasta. Kauppahinta ei pidä sekoittaa siihen, mitä ostaja ajattelee omaisuus kannattaa, tai edes mitä kiinteistöjen hiljattain arvioinut varten. Pankit ovat vain menossa lainaamaan rahaa perustuu ostohinnan kerrostalon. Tietenkin on olemassa poikkeuksia tähän sääntöön. Yksi poikkeus on, kun sijoittaja on ostaa paikka tehdä rakentamisen kuntoutuksen omaisuutta. Tässä tapauksessa laina prosessi on yleensä enemmän mukana ja lisää asiakirjoja tarvitaan.

 

Monet potentiaaliset kerrostalon ostajat että olen kanssa ei ole likvidi pääoma vaaditaan 20% käsiraha valtuuttanut pankki. Tässä muutamia strategioita, jotka eivät toimi reaalimaailmassa. Ei ole mitään salaisuuksia, huolimatta siitä, mitä monet "kiinteistö gurut" aiotte, rahoittamiseen kerrostalon investointi lainkaan tai vähän rahaa alas.

 

Monet sijoittajat eivät ole tietoisia kaikista luovia menetelmiä, joita voidaan käyttää tehokkaasti nostamaan sijoitetusta pääomasta. Tässä muutamia ajatuksia, jotka olen nähnyt onnistuu reaalimaailmassa, todellisia sijoittajia, ostaa todellinen monen perheen rakennusten vähemmän rahaa alas.

 

1) Otetaan kommandiittiyhtiön ja nostaa rahaa muilta sijoittajilta.

 

Muotoilu kommandiittiyhtiö varten nostaa rahaa kerrostalon investointi on hyvä ratkaisu, jos sijoittaja ei tällä hetkellä ole nestemäinen tarvittavan pääoman 20% käsiraha. Kommandiittiyhtiö olisi muodostettu johdolla kokenut kiinteistöjen asianajaja, joka ymmärtää koukeroita tällainen kumppanuussopimuksen. Kommandiittiyhtiö yleensä koostuu yhdestä yhtiömies ja yksi tai useampi yhtiömiehille. Yhtiömiehenä on ainoa jäsen, jolla on valta tehdä toimeenpanovallan päätöksiä kerrostalon investointeja. Yhtiömiehille sijoittaa rahansa kanssa odottaa saavansa tuottoa sijoitukselleen, kun kiinteistö myydään tai rakenteeltaan maksut kuukausittain nettorahavirta. Sijoittaja / yhtiömies olisi laadittava yksityiskohtaiset tilinpäätökset hankkeen esittämään mahdollisia yhtiömiehille vakuuttavuutta ne voivat investoida kovalla omistaa rahaa. Hyvä kiinteistöjen Asiamies pitäisi pystyä auttamaan tämän piirteen kumppanuuden samoin.

 

2) hankkia pääomaa ystävien ja perheen

 

Tämä saattaa tuntua itsestään selvä ratkaisu, mutta se on yllättävää, kuinka monet sijoittajat laiminlyödä etsiä lähellä kotia kun yrittää rahoittaa hyvä monen perheen laivan investoinnin. Valitettavasti, jos investointi ei treenata aiotulla sijoittaja ei vain riskeeraa sijoituspääoma mutta on myös vaarana läheinen ystävyys tai hyvät suhteet perheenjäsen. Tämän vuoksi se on yleensä hyvä olla pätevä kiinteistöjen Asiamies laatia virallisen sopimuksen, joka osoittaa selvästi vastuualueet kaikille osapuolille.

 

3) Hanki omistaja rahoitus

 

Useimmat omistajat monen perheen ominaisuudet ovat kokeneita sijoittajia, jotka ovat taloudellisesti taitavia. He ovat tottuneet saavat ja jonkin muotoista omistajan rahoituksen jäsentää niiden investointihankkeita. Monet suuret ominaisuudet on ostettu myyjät, jotka ovat syystä tai toisesta laiminlyöty kiinteistön tai ovat valmiita eläkkeelle. Myyjät, jotka ovat motivoituneita luopua omistukseen niiden kerrostalon on enemmän halukkaita tarjoamaan jonkinlaista joustavaa omistajan rahoitusta.

 

Jos olet uusi investoimalla kaupallisten kerrostalojen olen erittäin suositeltavaa lukea minun e-kurssi, ostaa ensimmäinen kerrostalo E-kurssi. Kurssi ei vain antaa sinulle kaikki syvällistä tietoa, että sinun täytyy ostaa ensimmäinen kerrostalo, mutta se myös antaa sinulle kaikki vuorovaikutteisia että sinun täytyy selvittää kassavirta ja kulut.


Related Post: Huoneisto - tekijät pohtia ostaessaan Huoneistot

Write a comment

Comments: 0