Flexyx laakkeet: Serenase

Fenyyli-piperidinyyli-butyrofenoni, jota käytetään pääasiassa skitsofrenian hoitoon ja muiden psykoosien hoitoon. Sitä käytetään myös skitsoaffektiivisen häiriön, harhaluuloisuushäiriöiden, ballismi ja Touretten oireyhtymä (huume) ja joskus lisähoitomuotona kehitysvammaisuus ja chorea Huntingtonin tauti. Se on voimakas antiemetic ja sitä käytetään hoidetaan vaikeasti hikka.

 

Serenase on psykotrooppisia lääkeaineita tarkoitettu skitsofrenian hoitoon. Se aiheuttaa myös rauhoittava ja antiemeettisen. Serenase on toimia kaikilla tasoilla keskushermostossa-ensisijaisesti subkortikaalinen tasoilla-sekä useita elinjärjestelmien. Serenase on vahva antiadrenerginen ja heikompien reuna antikolinerginen vaikutus; ganglionsalpaajien toiminta on suhteellisen vähäistä. Se on myös hallussaan hieman antihistamiini-ja antiseroto toimintaa.

 

Enkefalopatiaan oireyhtymä (ominaista heikkous, uneliaisuus, kuume, tremulousness ja sekavuus, ekstrapyramidaalioireet, leukosytosiaa seerumin entsyymit, pulla, ja FBS), jota seuraa peruuttamattomia aivovaurioita on esiintynyt muutamilla potilailla käsiteltiin litium-plus HALDOL.Syy-yhteyttä näiden tapahtumien ja samanaikaisesti litiumia ja HALDOL ei ole vahvistettu; Kuitenkin potilailla, jotka saavat tällaisia Yhdistelmähoito on seurattava tarkoin aikaisin näyttöä neurologista toksisuutta ja hoito lopettaa heti, jos tällaisia merkkejä näy.

 

Kuten muidenkin antipsykoottisia aineita, on huomattava, että HALDOL voi kyetä voimistavan depressanttien, kuten anestesia-, opiaatit, ja alkoholi.

 

Tutkimuksessa, jossa 12 skitsofreniapotilaiden samanaikaisesti suun haloperidoli ja rifampisiinin plasman haloperidolin tasot laskivat keskimäärin 70% ja keskimääräinen pistemäärä Brief Psychiatric Rating Scale korotettiin lähtötilanteesta. 5 muut skitsofreniapotilaiden hoidetaan suun kautta haloperidolia ja rifampisiinin lopettamisen rifampiini tuotettu keskiarvo 3,3-kertaiseksi haloperidolille pitoisuuksina. Siten huolellista seurantaa kliinisen tilan on syytä, kun rifampisiinin annetaan tai lopetetaan haloperidolille saaneilla potilailla.

 

Koska farmakologinen ja kliininen toimia HALDOL Decanoate 50 ja HALDOL Decanoate 100 ovat johtuvan HALDOL (haloperidoli) aktiivisena lääkitys, aiheet, varoitukset, ja lisätietoja ovat kuin HALDOL, muutettu vain heijastaa pitkäaikaista toimintaa. HALDOL on vasta vakavia myrkyllisiä keskushermoston lamaantumista tai koomassa valtioita mistä tahansa syystä ja henkilöillä, jotka ovat yliherkkiä tämän lääkkeen tai on Parkinsonís sairaus.

 

Related Post: 4 Todistetusti tehokkaita hoitoja pelkotilat

Write a comment

Comments: 0