Onderwijs Plan voor Sports Nutrition

Sportvoeding is een carrière veld dat zich richt op de specifieke calorie- inname van de atleten maximale atletisch potentieel te bereiken . Ze creëren en ontwerpen voedingswaarde plannen voor sporters. Sportvoeding is een gespecialiseerde carrière veld dat een goed begrip van individuele sporten eisen , fysieke inspanning van energieën zowel mentaal als fysiek van de atleten , lichaamsfuncties (vooral de spieren en het spijsverteringsstelsel ) en voeding opneemt. Een goed ontwikkeld educatief plan is nodig om te helpen individuen sport voedingsdeskundigen.

 

Sport voedingsdeskundigen moeten hebben sterke schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden om te helpen de atleten volgen de voedingswaarde plannen die zijn ontwikkeld voor hun specifieke behoeften . Het is ook essentieel voor voedingsdeskundigen om positieve sociale vaardigheden moeten atleten gemotiveerd tot het bereiken van voedingswaarde doelen te houden . Organisatie en precisie zijn ook noodzakelijk voor sport voedingsdeskundigen om effectief te zijn vanwege het belang van een nauwkeurige administratie , metingen en evaluaties . Deze carrière vereist ook een goed begrip van het menselijk lichaam en de metabolische afbraak van voedsel tijdens fysieke activiteiten.

 

Om de sport voedingsdeskundigen uitgegroeid tot een college in een verwant veld is verplicht. Het zou een diploma in gezondheid en voeding , diëtetiek of sportvoeding zijn. Er zijn verschillende mate opties beschikbaar voor die mensen nastreven van een loopbaan in sportvoeding . Sommige hogescholen bieden bachelors, masters en doctoraten in sportvoeding . Een post - vrijgezellenfeest certificaat is ook beschikbaar op bepaalde scholen voor personen die al een hbo-opleiding in een andere carrière gebied.

 

De specifieke klassen die nodig zijn voor een diploma in sportvoeding zal eisen op het college . Een deel van de academische curriculum zal omvatten veel van de volgende klassen : sport wetenschap , voeding , inspanningsfysiologie , anatomie , kinesiologie , biomechanica , sportpsychologie , onderzoeksmethoden , statistieken en proteine shakes.

 

De meeste staten vereisen een soort van certificering voor sport voedingsdeskundigen naast een universitaire graad. Volgens het Bureau of Labor Statistics van 2010 , " Van de 46 staten en rechtsgebieden met wetten die diëtetiek , 33 vereisen licentiestatus , 12 voor dat wettelijke certificering , en 1 registratie vereist . Specifieke eisen verschillen per staat . Daardoor moeten geïnteresseerde kandidaten bepalen de eisen van het land waar ze willen werken voordat u gaat zitten voor een examen . " Het is belangrijk om te kijken naar de individuele staat eisen te zorgen dat alle vereisten is voldaan voor het beoefenen van sport voedingsdeskundigen.

 

 

Het verdienen van een diploma in sportvoeding levert talrijke carrièrepaden . Sommige individuen hun loopbaan in lokale scholen , sport-en fitnesscentra , ziekenhuizen , corporaties , revalidatiecentra , hogescholen, universiteiten en als personal trainers . Het is belangrijk te begrijpen dat gecertificeerde sport voedingsdeskundigen zijn niet diëtisten en kan niet presteren onder die functie , maar er zijn veel sportvoeding carrières beschikbaar.

 

Related Post: Sporten die zijn gunstig voor een gezond lichaam

Write a comment

Comments: 0