Eenvoudige tips om meer wil krijgen op uw vakantie Facebook-updates

Facebook-gebruikers die problemen hebben met het krijgen van vrienden aandacht aan uw vakantie kiekjes kunnen volgen enkele eenvoudige stappen om meer likes te krijgen op je vakantie updates op de social media site .

 

Volgens de metro , enkele eenvoudige tips zijn als volgt :

 

1 ) Schakel met uw publiek

 

Het is heel belangrijk om met de doelgroep . Wanneer iemand een reactie op , houdt of aandelen uw foto , het is goed om zowel als hun commentaar en commentaar op het. Dit soort interactie stimuleert anderen om hun gedachten te delen.

 

2 ) Vermeld altijd mensen in je foto

 

Mooi landschap ziet er geweldig uit , maar ook voor mensen in de vakantie foto's krijgt u altijd meer Facebook Likes Kopen, commentaren en interactie .

 

3 ) . Maak je bericht persoonlijk en grappig

 

Mensen hebben meer kans om te interageren met berichten dat oprecht, vriendelijk en persoonlijk lijken . Humor is altijd een goede route. Maak iemand glimlach en ze zijn onderworpen aan 'liken' .

 

4 ) Huidig evenement

 

Relevantie is altijd een geweldig idee . Als u uw post kunt binden in het nieuws of een huidige internet trend , dan zullen mensen willen gaan met het.

 

5 ) Plaats op een donderdag of vrijdag

 

 

Een recente studie wees uit dat de kans op een Facebook-gebruiker smaak , delen of commentaar op een post steeg met 18 procent op donderdag en vrijdag.

 

Related Post: Zes eenvoudige tips voor het krijgen Likes op Facebook

Write a comment

Comments: 0